Post by nefinakargels on Feb 6, 2022 4:23:35 GMT 8
------------------------------------------
▶▶▶▶ Qala müdafiə kralı ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Qala müdafiə kralı IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ fırıldaqçılar hamısı limitsizdir ▞▞▞
▞▞▞ Qala müdafiə kralı 2022 version ▞▞▞
YAXŞI OYUNDU ANCAQ BİRAZ CETINDI
塔防之王 策略 uln
Mən bunu sona qədər oynadım, yaxşı qrafika yenidən təqdim edilə bilən təkmilləşdirmə və oynamaq əyləncəli idi, mən başqa td oynadım və bu günə qədər ən yaxşı tnx idi
Yaxşı
Yaxşı, oyun bir az əlçatandır və sürət vaxtı hələ də çox yavaşdır
TD-nin sadəcə gözəl surəti.
əylənməkdir
Bu oyunu endirdikdən sonra oyundan kənarda vaxtaşırı reklamlar görünsə belə! Oyunu sevirəm, hətta oyunda olmasa da, hər zaman reklamlara dözə bilməzsiniz!
Mən hər şeyin reklamına icazə verə bilərəm, çünki pul lazımdır, amma klik növbəti lv, çöp oyunu ilə f*king reklamları üçün 1 ulduz
Həddindən artıq reklamlarla oyunu inkişaf etdirmək üçün orta ödəniş
pis oyun deyil
ekranı çevirmək qeyri-mümkündür, axmaq səsdən qurtula bilməz, yalnız bütün səsləri söndürün... yaxşı deyil.
HAWK: Airplane Space games Παιχνίδια arcade ndyt
Maraqlı oyun deyil, zəhmət olmasa başqa bir oyun sınayın 😉
3 zonada və bütün etdiyim 'buraya toxun'. Mən onu həqiqətən oynaya bilmirəmsə, bunu quraşdırmağın nə mənası var?
Pis oyun deyil! Baxmayaraq ki, bir neçə nasazlığı var -- proqramı hər gün açsanız belə, o, bəzən irəliləyişinizi 1-ci günə qaytaracaq. Həmçinin, oyunda elə bir nöqtəyə çatırsınız ki, sikkələr əldə etmək üçün effektiv şəkildə "əzmək" lazımdır. gücləndiricilər. . . sikkə mükafatları eyni qalarkən, getdikcə yüksəlməyə davam edir. Yenə də xoş oyun! Bir neçə aydır ki, onu söndürüb/açırdım və demək olar ki, məğlub oldum.
ƏYLƏNİR!!! (yalnız əyləncə)
Dns
Əla
Cox gozel oyundu ela
BELƏDƏ AMMA MƏNİM TELEFONUM İPHONE-Dİ AMMA BU OYUN DONUR ONA GÖRƏ 4 ULDUZ VERİREM
Bu o qədər heyrətamiz idi və o, lövhə deyil hah, indi yükləyin, əylənəcəyinizə əminəm
Torre rei defesa Estratégia okp
gəmi oyunu, çoxlu reklam
Əla oyun. Əvvəlcə oyunun təhlükəli ola biləcəyindən narahat idim, lakin bu, sizi mikrotransaksiyalarla maraqlandırmayan, sadəcə vicdanlı, əyləncəli bir oyundur.
Bu əladır, lakin gündəlik bonus və sandıqlarla nə baş verdi və gündəlik problem əlavə edə bilərik
Əvvəlcə oyunu oynayanda əyləndim, lakin 15-ci səviyyədən sonra əyləncəsini itirdi. Səviyyəni döymək həm az miqdarda yaqut, həm də qızıl sikkələr verir. Qızıl sikkələr təkmilləşdirmələr almaq üçün istifadə olunur. Ruby's oyunun satın alınan valyutasını təmsil edir. Bir paket 60-a 2.99 və ya 2800-ə 94.99 dollara qədər ucuz ola bilər. Qızılı Ruby's ilə 1500 qızıla 10 yaquta və 2000 yaquta 420000-ə qədər almaq olar (alınan məbləğdən asılı olaraq 50-100 dollar). Təkmilləşdirmə ilə əlaqəli təkmilləşdirmə vaxtı var, onu azaltmaq üçün ruby-dən istifadə edə bilərsiniz (Məsələn, 10 saat 5 dollara başa gəlir). Bir səviyyəni məğlub etmək 1-10 yaqut (orta hesabla 6 və ya 7 və bəzən heç biri) və 800 qızıldan az verir. Oyunla bağlı problemim, təkmilləşdirmə xərclərinin inanılmaz dərəcədə baha olmasıdır. Top qülləsi üçün 10-cu təkmilləşdirmənin alınması 60000 qızıla, oxatan qülləsinin 9-cu təkmilləşdirilməsinin alınması 42000 qızıla başa gəlir. Təkcə bu növbəti 2 təkmilləşdirmə üçün 120-200 oyun oynanılıb və qazanılıb. Və ya qızıl üçün ödəyə bilərsiniz və qızıl üçün təxminən 30 dollara başa gələcək və buna tədqiqat vaxtı daxil deyil. Səhnəni keçib-keçmədiyinizi müəyyən edən yeganə şey satın aldığınız təkmilləşdirmələrdir, ümumiyyətlə strategiya deyil.
Heç də pis deyil
arif
Başqalarında olduğu kimi, onun cəlbediciliyi var, lakin qələbəyə, nailiyyətlərə, nailiyyətlərə, uğura və köhnə TDG-lərin bütün müsbət cavablarına doğru getməkdənsə, qüsurlu oyundan uzaqlaşmaq yoxdur; biz uğur qazanmaq üçün xərcləməyə yönəlmişik. O, TD-ni istifadəçilər üçün bu qədər cəlbedici edən aspektlərdən tamamilə qaçır. Məqsədini müəyyən dərəcədə alt-üst edən nəticədə qalibiyyəti yaxşı hiss etməyi qeyri-mümkün hesab etdim. Ümumilikdə, iki 🌟, əyləncə üçün.
Dərslik çox uzundur. Demək istəyirəm ki, niyə insanları göstərdiyiniz yerə kliklədikləri uzun dərslik etməyə məcbur etmək əvəzinə, oyunu başa düşmələrinə icazə verə bilmirsiniz? Axmaq insanlar üçün lal oyun.
Son yeniləmə başlamağı qeyri-mümkün etdi
Zoooooooooooooooordu
Bu oyun çox əyləncəlidir. Yenidən başlamaq istəyirəm, amma oyun icazə vermir. Oyun datası silindi oyun məlumatı playstore məlumatları və s və mən yenidən quraşdırdığım zaman qaldığım yerdən yenidən yüklənir. Oyunu yaxşıca silmək.
Sərin və oyundan xoşbəxt gördüm
Mən onu sevirəm, amma quraşdıra bilmirəm
həqiqətən də çaşdırıcı idi, mən də təxminən 2 gün bir səviyyədə ilişib qaldım, ona görə də heç əylənmirəm