Post by nefinakargels on Feb 6, 2022 3:50:21 GMT 8
------------------------------------------
▶▶▶▶ Ninja warrior: legenda gier przygodowych ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Ninja warrior: legenda gier przygodowych IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ doświadczenie ▞▞▞
▞▞▞ Ninja warrior: legenda gier przygodowych 2022 version ▞▞▞
Całkiem niezła gra zręcznościowa, w którą grałem po długim czasie... Ale napraw opuszczony zamek na poziomie 7, w którym musimy przejść przez wąską ścianę z kolcami... nie jest tak szeroka do przejścia... Musimy pędzić do w konkretnej sekundzie.. Więc uprzejmie to napraw... W przeciwnym razie wszystko dobrze!
Polecam, w późniejszych usługach trzeba się po gistykować, by przejść dalej. 😉.
W projekcie do ninja Arashi wypada słabo.
Wciągający
Na prawde dobra gra
Myślę, że właśnie w ten sposób takie gry powinny być łatwe w użyciu. A uczucie i atmosfera są świetne
Nie podoba mi się grafika. Wygląda jak kopia ninja arashi
Ta gra jest niesamowita, naprawdę ją lubię i bardzo przyjemna gra i dziękuję ci
Hunter Assassin Laga qwnl
Ta gra uzależnia i daje nam dobre samopoczucie. Ale nie mogę odblokować drugiego etapu. Wymaga jakiegoś zwoju. Próbowałem kilka razy, ale nie ma mowy.
Nigdy się nie nudzi grając w tę grę. Mam nadzieję, że zobaczę więcej poziomów.
Może być
Do podruby innej gry!!
Bardzo fajna gra na zabicie czasu.
Ta gra jest bardzo fajna, ale ma tak wiele reklam 🤪😤🤐 bardzo źle
Lepsza gra niż inne gry, tylko jeden krótki problem jest kluczowy
לוחם הנינג'ה: אגדת משחקי הרפתקאות הרפתקאות pdj
💣.
Dobra gra, ale drastycznie spowalnia twój telefon ... zmusza przeglądarkę internetową do wyłączenia między innymi programami. Po usunięciu gry mój telefon jest w porządku.
Przyjemna gra nie zapłać za Play ani zapłać za wygraną polecam
Po pokonaniu ryu raiki nie ma żadnych poziomów, a to najgorsza część, ponieważ po ukończeniu tak trudnego poziomu spodziewasz się, że zajdziesz dalej. Wysoce niezadowolony😠😠😠😠
Ninja warrior: legende om eventyrspill Eventyr gmhv
Naprawdę podoba mi się ta gra, jest fajna, ale moim problemem jest to, że mój telefon często się zawiesza.
Gra jest dobra Ale dlaczego dałem 2 gwiazdki, to z powodu dziennego podatku. Nie mogą pozwolić ci przyjąć dziennego podatku
Zawodowiec
Plagiat w najczystszej postaci. Skopiowano wszystko z serii gier Ninja Arashi. Wszystko jest kopiowane od pomysłu po wykonanie każdego drobnego elementu. Niepolecane. Dla deweloperów, bądź kreatywny i rób coś sam, jestem pewien, że możesz to zrobić, ponieważ gra nie jest taka zła, ale możesz zrobić lepiej.
Kontrola gry nie jest dobra 🤯🤯 klawisze dokładności kontroli wojownika nie są dobre, tak źle, dokładność kontroli gry ninja arasi jest oszałamiająca, skupiasz się tylko na grafice 👎👎👎
Reklama na końcu lewa i w głównym menu
Świetna gra, ale niektóre poziomy są zbyt trudne, aby były przyjemne, w przeciwnym razie pięć gwiazdek. Dobry wysiłek, ale wymaga trochę pracy.
Całkiem elo sympatyczna
Dobra i trudna gra, ale zbieranie zwojów jest bardzo frustrujące Ukończyłem wszystkie poziomy w smoczej cytadeli, ale aby odblokować zwoje Raik Ryu 81 wymaganych zwojów, bardzo trudno jest znaleźć te pominięte zwoje, więc odinstalowałem tę grę
Bardzo interesuje mnie granie w tę grę, ale czasami jest tak, że jak bawić się umysłem, aby ukończyć niektóre poziomy
Ninja warrior: legenda avanturističkih igara Avanture uld
نبرد نینجا: افسانه بازی های ماجراجویی ماجراجویی bvc
bardzo fajna gra
Ta gra jest niesamowita, grałem w nią, dała naprawdę dobre wrażenia, ale myślę, że byłoby wspaniale, gdyby ta gra miała małą historię i coś jeszcze, gdyby ta gra miała atak wręcz
Bardzo dobrze zrobiony może mieć ulepszenie broni i rzeczy takich jak kucanie, ale nieźle mówię. Jeśli w aktualizacjach pojawią się ulepszenia, zobaczysz więcej gwiazdek i zakupów swoich przyszłych pożeraczy?...
Jest to świetna i przygodowa gra, która mi się podoba, ale wojownik ninja nie może grać na telefonie Xperia v, jest bardzo interesujący. i piękna gra co nowy rok dla Ciebie i Twojego dziecka to dobry pomysł na reklamę UK i Irlandii a na drugi dzień i na drugi dzień możesz zobaczyć w załączeniu możesz się świetnie wstać trochę za późno na zmianę daty że następnego dnia nowy rok i Nowy Jork i dzielnica
Nienawidzę tego, ninja nie może nawet używać swojego miecza, chyba że doskakuje. Dałbym mu 0 gwiazdek, ale najniższa może mieć 1 gwiazdkę.
Bardzo ciekawa i wciągająca gra. POLECAM ✔️😎😄
Gra jest dobra, ale bardzo ją utrudniłeś, to znaczy prawie niemożliwym, aby przejść z poziomu 7 zamku abondanon. Muszę przejść przez dwie ściany z kolcami, a okno jest za małe, aby skoczyć... Wiem, że próbowałeś uczynić to bardziej interesującym, ale także sprawić, że przekroczenie będzie bardzo trudne, prawie niemożliwe
To niesamowita i interesująca gra. Bardzo to lubię! Nigdy nie grałem w taką grę, więc fajna gra.
Ta gra jest bardzo dobra, ale czasami się zawiesza
Istnieje pewien poziom. Trochę trudne. Ten poziom 6. Jest taki trudny.
Dobra gra .. bardzo przygodowa ... zawsze lubię ...
Jest ok Ale dlaczego nie możesz osiągnąć poziomu 67. Ale grafika jest słaba.
Zdecydowanie dobra platformówka, która wykonuje turę akcji. Zawsze łapię się na tym, że głównie zbieram zwoje i szczerze mówiąc najlepszą funkcją jest aktualizacja, aby zwiększyć liczbę żyć lub ponownych prób, a także punkty kontrolne. Czasami umieram w głupi sposób.
Przyciski są za małe i wolno reagują na dotyk. Zbyt wiele błędów wynika z rozmiaru buttin. Za mniej nie. punktu kontrolnego Nawet ninja arashi mają lepiej nie. Punktu kontrolnego. Gra jest zbyt niechlujna. Gra jest kopią wersji ninja arashi, ale nie jest tak dobra jak ta gra. Dlatego dawanie tylko 2 gwiazdek
Ninja warrior: a kalandjátékok legendája Kalandjátékok ygb
Ciekawa gierka zręcznościowa, miło można przy niej grać czas. Brawo dla dobrej., kawał roboty chłopak, oby tak sobie Grafika 5, Dźwięku 4, Animacja 5, Grywalność mocne 4
Gra bardzo fajna , ale szybko robi się tak trudno i coś zrobić